Waarom lid worden van onze vereniging Amstelkwartiermakers?

We wonen en/of hebben een bedrijf in een gloednieuwe woonwijk. Daarin zullen de komende jaren maandelijks nieuwe bewoners in groten getale komen wonen.

En hoe fijn is het dan dat we een -digitale- plaats hebben om elkaar te ontmoeten, vervolgens met elkaar van alles te ontwikkelen waar we als wijk behoefte en lol aan hebben Op de site zullen alle events in en om onze buurt in een agenda te vinden zijn, Kun je informatie vinden over ontwikkelingen in de wijk. Tref je links aan naar belangrijke partijen die op een of andere manier betrokken zijn bij onze wijk.

Zoals je ziet is de site nog maar net gelanceerd (december 2018) en zal in het komende jaar steeds met kleine stapjes doorontwikkeld worden. Er werken al vele, vele vrijwilligers achter de schermen om dit te realiseren. En om de content up to date te houden en technisch dit platform in de lucht te houden hebben we financiële middelen nodig om wekelijks een web redacteur te betalen. De gemeente ondersteunt ons met een aanjaagsubsidie, bedrijven dragen substantieel bij en bewoners betalen eenmalig een bijdrage voor de periode dat zij lid zijn en in het AMK wonen.

 

Wat levert het lidmaatschap op?

Wanneer je lid bent kun je op onze ledenvergadering met je stem invloed uitoefenen op het beleid van de vereniging: de ledenvergadering is richtinggevend! Je kunt straks gebruik maken van onze digitale marktplaats, plannen en ideeën opperen en medebewoners vinden om plannen uit te werken.

En:

We zijn met onze bedrijvenpartners een idee aan het uitwerken om een ‘Welkom-in-AMK’ goodybag /pakket te maken. Met daarin allerlei aanbiedingen, kadootjes van onze bedrijvenpartners. Zo willen we van alle horeca en hotels een kennismaking in ‘de tas’ hebben. Ieder lid van de vereniging geven we alsnog zo’n ‘welkom-in-Amstelkwartier’ cadeau wanneer het idee uitgewerkt is.

 

Wat kost het?